Apparaten en accessoires
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
Voorbereiding. 30min
Totaal 55min
4 porties
Ingrediënten
Deeg
-
boter in stukken (2 cm)50 g
-
bloem200 g
-
melk400 g
-
eieren4
-
maanzaad2 el
-
vloeibare honing2 el
-
zout½ tl
Rabarbercompote
-
rabarber in stukken (3 cm)450 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
-
vanillesuiker (7 - 10 g)1 zakje
-
vloeibare honing3 el
-
water1 el
Pannenkoeken bakken
-
boter om te bakken1 el
-
ricotta250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
21.7 g
Calorieën
2710 kJ /
647 kcal
Vetten
33 g
Koolhydraten
64 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Rabarber
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vanillevla met rabarber
50min
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1u. 10min
Vleesbouillonpasta
45min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2u.
Broccolisoep
15min
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1u. 30min
Koken van gierst
Geen beoordelingen
Worteltaart smoothie bowl
10min
Vegan hazelnoot chocopasta
20min
Aspergesoep met citroen
55min
Romige snijbietsoep
35min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min